Nu har du chansen att jobba på ett spännande bolag, sälja finansieringslösningar och ha riktigt roligt på jobbet! Är du redo att utvecklas tillsammans med oss när vi hjälper företag till bättre likviditet?

Tillträde tidigast juni 2019
Tjänsten är placerad i Malmö
Heltid, Tillsvidare (6 månaders provanställning)
Lön: Fast lön + provision

Är vi en match?

Är du i grunden en jordnära och serviceinriktad person som dessutom brinner för försäljning och att hela tiden överträffa dig själv? Vill du jobba i ett ungt, fokuserat och modernt företag fyllt med skratt, nörderier och kontinuerlig personlig utveckling?

Tycker du dessutom att det är intressant med ekonomi utifrån fler perspektiv än lön, då vill vi gärna träffa dig 😊

FINQR, vad är det för något?

FINQR skapades för att vi ville hjälpa företag med att få bättre likviditet. FINQR är en digital lösning som företag använder för att automatisera sin fakturering, sköta inkassoärenden och finansiera sin verksamhet.

Med FINQR sparar företagen arbetstid, får in sina pengar snabbare, samtidigt som de får en bättre överblick över sin ekonomi. Låter smidigt, eller hur?

Skills som är bra att ha

Lätt för att bygga relationer och förtroende90%
90%
Resultatdriven med gott om energi80%
80%
Bra servicemedvetenhet och ödmjuk80%
80%
Lagspelare utan krav på att vara sportnörd75%
75%
Personlig integritet och noggrann75%
75%
Humor och lite nördig70%
70%
Intresse för och/eller erfarenhet av ekonomi60%
60%

Detta kommer du att arbeta med

Du kommer att arbeta som säljare av våra finansieringslösningar. Just nu är det fokus på så kallad factoring, det vill säga fakturaköp. Men portföljen kan komma utvecklas till fler finansieringslösningar.

Factoring innebär kort och gott att företag säljer sina fakturor till FINQR mot en avgift. Fördelen för företaget blir att de snabbt får tillgång till kapital (inom 24h), som de kan investera i sin verksamhet och växa. Factoringmarknaden i Sverige är stor och under ständig utveckling. Fler och fler företag inser fördelarna.

Dina främsta verktyg är telefonen och datorn tillsammans med din klockrena personlighet. Som stöd har du moderna verktyg, ett attraktivt varumärke och givetvis nära stöd och coaching från din chef och dina kollegor. Vi tror på laget före jaget på FINQR, för det är tillsammans som man skapar den där goda stämningen som ökar motivationen lite extra.

Du har hand om hela försäljningen, från en första bearbetande kontakt, hela vägen till stängande av affären och överlämning till kredit-teamet.

Vi ser fram emot din ansökan 😊

Jag heter Martin och det är jag som är den blivande försäljningschefen på FINQR. Min första månad blir juni, så vi kommer lära känna FINQR tillsammans. Det är ett sammansvetsat, glatt och fokuserat team som spänt väntar på fler härliga kollegor.

Jag ser fram emot att få träffa dig!

Steg 1 av 3

  • Sök tjänsten

    Vad kul att du vill söka tjänsten! Som ett första steg vill vi att du svarar på några korta frågor. Sedan återkommer vi med besked om vad nästa steg blir. Rocka på! 😄