BAAM! 👊💥💫💫🙌🏼🏆💯

Nu är chansen här! Vi söker en säljande go-getter som kan fokusera brett och skapa synergieffekter som ger en win-win för oss och våra kunder.

Du får jobba agilt med SaaS-lösningar i ett fintech enterprise som ligger i framkant och tänker utanför boxen.

Känner du dig comittad?

Tillträde så snart som möjligt
Tjänsten är placerad i Malmö
Heltid, Tillsvidare (6 månaders provanställning)
Lön: Fast lön + provision

Floskler åsido – en riktig säljare

Vi tycker det är tråkigt att allt färre vågar kalla sig själva för säljare nu för tiden. Det har gått så långt att man börjar förklä rollen i mer exotiska termer som ”Solution barista”, ”Result ninja” eller ”Possibility Manager”. Så ska det inte behöva vara.

En säljare för oss är allt annat än stereotypisk krängare. En säljare är en person som är bra på att sätta sig in i vad som driver människor, vad de behöver och bygga ett förtroende som varar. Du ska inte tvinga på människor ett behov, du ska hitta det!

Kommer du att trivas hos oss?

Vi ska inte sticka under stol med att vi gillar variation. Det blir så tråkigt om alla är stöpta i samma form och nickar instämmande till allt som sägs. Däremot måste vi erkänna att vi säljare är ett speciellt släkte. Det krävs en viss typ av hungrig och uthållig person för att lyckas i längden.

Man ska klara av att hålla modet uppe i svackorna där det är mer stiltje än på en näringslivsmässa i Teckomatorp. Bli sporrad snarare än modfälld den första i varje månad när resultatet sadistiskt ”nollas”. Och kanske viktigast av allt: man ska kunna samarbeta i ett team, trots att sälj har mycket fokus på den individuella prestationen.

FINQR, vad är det för något?

FINQR skapades för att vi ville hjälpa företag med att få bättre likviditet. FINQR är en digital lösning som företag använder för att automatisera sin fakturering, sköta inkassoärenden och finansiera sin verksamhet.

Med FINQR sparar företagen arbetstid, får in sina pengar snabbare, samtidigt som de får en bättre överblick över sin ekonomi. Låter smidigt, eller hur?

Skills som är bra att ha

Lätt för att bygga relationer och förtroende90%
90%
Resultatdriven med gott om energi85%
85%
Bra servicemedvetenhet och ödmjuk80%
80%
Lagspelare utan krav på att vara sportnörd75%
75%
Humor och lite nördig72%
72%

Detta kommer du att arbeta med

Du kommer att arbeta som säljare av våra finansieringslösningar. Just nu är det fokus på så kallad factoring, det vill säga fakturaköp. Men portföljen kan komma utvecklas till fler finansieringslösningar.

Factoring innebär kort och gott att företag säljer sina fakturor till FINQR mot en avgift. Fördelen för företaget blir att de snabbt får tillgång till kapital (inom 24h), som de kan investera i sin verksamhet och växa. Factoringmarknaden i Sverige är stor och under ständig utveckling. Fler och fler företag inser fördelarna.

Var med på en resa & tjäna på det

Väljer du oss, så får du chansen att vara med tidigt i en maffig och inspirerande resa. Våra produkter har precis börjat få fotfäste och göra ett avtryck på den svenska marknaden (geografisk expandering planeras). Det är nu guldläget öppnar upp sig och chansen till att bygga upp en fin portfölj med återkommande provision finns.

Ja du läste rätt. Efter ett sälj, så får du återkommande provision så länge kunden är kvar med FINQR. Detta är en del av vår filosofi och fokus på att våra kunder ska ha den bästa upplevelsen. Det ligger alltså ett inbyggt ansvar och varaktigt intresse hos dig som säljare med varje ny kund som du tar in.

Vi ser fram emot din ansökan 😊

Jag heter Martin och det är jag som är försäljningschef på FINQR. Vi är ett sammansvetsat, glatt och fokuserat team som spänt väntar på fler härliga kollegor.

Steg 1 av 3

  • Sök tjänsten

    Vad kul att du vill söka tjänsten! Som ett första steg vill vi att du svarar på några korta frågor. Sedan återkommer vi med besked om vad nästa steg blir. Rocka på! 😄