En exklusiv heldag på temat Golf & Ekonomi

Golfa, Mingla & Inspireras

Nu bjuder FINQR in till en exklusiv heldag under namnet Greens & Beans! Vi träffas fredagen den 6 oktober på en av Europas bästa träningsanläggningar: The National. Gör dig redo för en heldag fullspäckad med golf, fintech, mingel och gastronomiska äventyr.

OBS! Inga förkunskaper inom golf behövs. Instruktörerna anpassar sig efter allas nivå. Och nej, du kan va lugn. Vi kommer inte bjuda på bönor, det är enbart slang för pengar 😉

Vad?

Greens & Beans, tema Golf och Ekonomi

När?

Fredagen den 6 oktober 2023, 09.00-15.00 + 15.30-19.00

Var?

The National i Bara samt FINQRs huvudkontor i centrala Malmö

Dagens Agenda

Vi börjar dagen ute på träningsanläggningen tillsammans med proffsinstruktörer för att sedan landa i klubbhuset för lunch. Därefter samlas vi för en smygtitt på vad som händer hos FINQR samt en brainstorming kring hur ditt drömverktyg för Ekonomi-Nirvana ser ut.

Dagen avslutas med bubbel och en rundvisning av FINQRs högkvarter innan vi gästar en trevlig restaurang i centrala Malmö.

Del 1

08.15-08.45 – Gemensam transport från Malmö för de som önskar

09.00-09.30 – Välkommen

09.30-12.00 – Lär dig golfa som ett Pro

12.00-13.00 – Lunch

13.00-13.30 – Kom ikapp med inkorgen

13.30-14.00 – Intro samt smygtitt från FINQR

14.00-15.00 – Brainstorming: Ditt Drömverktyg

15.00-15.30 – Transport till Malmö

Del 2

15.30-16.30 – Bubbel och Rundvisning på FINQRs högkvarter

16.30-19.00 – Middag och drinkar

Registrera dig kostnadsfritt

Vi har ett begränsat antal platser, så vänta inte med att anmäla dig. Ser du inget formulär nedan? Det kan bero på att du spärrat vissa cookies. Mejla då istället in din anmälan till oss, så löser vi det. Frågor? Vi finns på [email protected] och 010-150 81 99

Jonathan Michelsen

Jonathan är försäljningschef på FINQR och leder det dagliga arbetet samtidigt som han knyter nya strategiska partnerskap. Han är halvamerikan, före detta hockey- och rugbyspelare samt en grillfantast som gärna röker en brisket till perfektion.

Jonathan har över 10 års erfarenhet som bland annat team leader, produktionschef och försäljningschef inom en rad branscher såsom tillverkningsindustri, bränsleproduktion, spel samt mjukvara.

Julia Tinder Londéz

Julia jobbar med Försäljning och Partners på FINQR. Hon brinner för att hjälpa företag till bättre likviditet. Dessutom är hon en fena på karaoke och älskar nya matupplevelser.

Julia är utbildad inom scenproduktion vid Malmö Universitet samt inom Customer Experience Management på IHM Business School. Hon har tidigare jobbat med Customer Success och teknisk projektledning för bland annat Pagero och Collector.

Hampus Skyllermark

Hampus är säljare och ansvarig för affärsområdet Golf på FINQR. Han föddes praktiskt taget med golfklubban i handen och genom uppväxten har sport spelat en central roll.

Hampus är utbildad produktionsledare i media från Malmö Universitet och har lång erfarenhet som bland anant säljare på Acushnet Sverige (Titleist FootJoy) samt som skidlärare. Om det är någon som har störst chans att slå en hole-in-one av oss så är det Hampus.

Alexander Burri

Alexander är Customer Sucess Manager på FINQR och ansvarar för att våra kunder ska få den bästa möjliga upplevelsen. Han är halvfransos och pratar gärna varmt och länge om allt vad landet har att erbjuda.

Utbildningslistan är lång med bland annat språk och litteratur från Lunds och Stockholms Universitet, UX från Berghs School of Communication, samt Business Administration från IHM. Han har över 15 års erfarenhet av projektledning, översättning och customer success.