Är du game för en spännande resa?

Har du vad som krävs för att kämpa dig hela vägen upp till Grandmaster hos oss? Målet är att du ska bli vår framtida HR-chef med ansvar för allt från rekrytering, arbetsrätt och arbetsmiljö, till talent management och employer branding.

Är du game för en spännande resa mot att bli Grandmaster inom People & Organisation?

Tillträde enl. överenskommelse

Fast månadslön

Tjänsten är placerad i Malmö

Heltid, 6 mån. provanställning

Vi strävar mot Ekonomi-Nirvana

Allt som vi gör handlar om att hjälpa våra kunder komma närmare Ekonomi-Nirvana. Det är ett tillstånd av konstant optimerad likviditet.

FINQR-plattformen är vår mjukvara med flera olika verktyg som hjälper företag att få kontroll på sin likviditet.

Egenskaper som är bra att ha

Personlig integritet & skinn på näsan90%
90%
Energifull & driven90%
90%
Diplomatisk & rättspatos85%
85%
Coachande & inspirerande84%
84%
Trivs i en föränderlig organisation83%
83%
Lagspelare utan krav på att vara sportnörd82%
82%
Humor och lite nördig81%
81%

Vem är du?

För att lyckas hos oss behöver du ha en stark kämpaglöd och vara en god kollega. Eftersom jobbet hos oss är en resa, så är det viktigt att du vill utvecklas, inte bara yrkesmässigt, utan även som person.

Du ska vara utbildad personalvetare eller motsvarande. Du bör ha minst fem års erfarenhet inom arbete med personalfrågor. Har du själv arbetat på en chefsposition tidigare så är det ett plus.

Kommer du att trivas hos oss?

Bara för att man arbetar inom ekonomibranschen, så behöver man inte vara en torrboll. Torr humor är det däremot inget fel på.

Det händer mycket hos FINQR och det trivs vi med. Våra produkter utvecklas ständigt och organisationen likaså. För att trivas hos oss bör du gilla förändring, att ligga i framkant, samt pingis. Det blir en del matcher 🏓

Väljer du oss, så får du chansen att vara med tidigt i en maffig och inspirerande resa. Våra produkter har precis börjat få fotfäste och göra ett avtryck på den svenska marknaden (geografisk expandering planeras). Det är nu guldläget öppnar upp sig.

Så ser din arbetsdag ut

Det fiffiga med denna tjänst är att du själv kommer få vara med och bygga upp vårt HR-arbete från grunden. Du växer succesivt in i rollen som Grand Master inom People & Organisation hos oss.

Eftersom vi är en slimmad organisation med ambitioner, så kommer dina arbetsdagar vara varierande. Du kommer arbeta med klassiskt praktiskt HR-arbete som exempelvis arbetsrättsliga frågor samt systematiskt arbetsmiljöarbete.

Du kommer även jobba strategiskt med att vidareutveckla vårt varumärke som arbetsgivare och ansvara för vår talent management. Du förväntas coacha våra ledare inom HR-frågor samt vara deras expert när det är dags att utöka personalstyrkan.

Ansökan för denna tjänsten är tyvärr stängd