Är du game för en spännande resa?

Har du vad som krävs för att kämpa dig hela vägen från Rekryt upp till Master Warrior hos oss på FINQR? Vi erbjuder dig ett varierat, inspirerande och utmanande arbete i ett växande Saas-bolag som ständigt utvecklas och vill framåt.

Vi erbjuder dig även:

  • Att bli en del av ett sammansvetsat och framgångsrikt team
  • Möjligheten att vara med och påverka, att vara med och bygga något från grunden
  • En tydlig plan för din utveckling, både karriärmässigt och som individ
  • Frukost, fredagsfika, lunchträning och regelbundna after works
  • Obegränsat med pingismatcher

Vi strävar mot Ekonomi-Nirvana

Allt som vi gör handlar om att hjälpa våra kunder komma närmare Ekonomi-Nirvana. Det är ett tillstånd av konstant optimerad likviditet.

Vi erbjuder en digital lösning som företag använder för att automatisera sin fakturering, sköta inkassoärenden och finansiera sin verksamhet. Med FINQR sparar företagen arbetstid och får in sina pengar snabbare, samtidigt som de får en bättre överblick över sin ekonomi. Smidigt, eller hur?

Vem är du?

För att lyckas hos oss behöver du ha en stark kämpaglöd, självdisciplin och vara en riktigt god kollega. Du har en fallenhet för att skapa relationer och värnar om att inge förtroende.

Eftersom jobbet hos oss är en resa, så är det viktigt att du vill utvecklas, inte bara som säljare, utan även som person.

Så ser din arbetsdag ut

Under din LIA-period hos oss kommer du att få testa på alla delar inom företaget som innefattar sälj – allt från utveckling och implementering av försäljningsstrategier till presentation och demonstration av våra finansieringslösningar.

Dina två främsta arbetsredskap är datorn och telefonen. Du kommer bland annat få arbeta med leadsgenerering och prospektering av potentiella kunder. Du kommer även medverka på kundmöten och vid demo då vi visar kunden vår plattform, samt få inblick i hur vi jobbar med våra befintliga kunder.

Steg 1 av 3

  • Är du redo att börja resan?

    Vi träffar gärna dig och berättar mer om tjänsten och ser om vi är rätt företag för dig. Fyll i snabbansökan nedanför, så återkommer vi med vad nästa steg blir. Rock on! 😊