Är du game för en spännande resa?

Har du vad som krävs för att kämpa dig hela vägen från rekryt upp till Master Warrior hos oss? Ditt fokus kommer vara på att sälja vår finansieringsform factoring mot företag.

Vi är ett hungrigt och glatt team som inte tackar nej till en pingismatch eller två. Är du game för en utmanande och spännande resa? Fortsätt läsa 😊

Tillträde enl. överenskommelse

Fast månadslön + Provision

Tjänsten är placerad är i Malmö

Heltid, 6 mån. provanställning

Vi strävar mot Ekonomi-Nirvana

Allt som vi gör handlar om att hjälpa våra kunder komma närmare Ekonomi-Nirvana. Det är ett tillstånd av konstant optimerad likviditet.

FINQR-plattformen är vår mjukvara med flera olika verktyg som hjälper företag att få kontroll på sin likviditet. Ett av verktygen i plattformen är factoring – en form av finansiering som kommer bli din specialitet.

Vad är factoring?

Factoring är ett samlingsnamn för fakturaköp och fakturabelåning. Kort förklarat innebär det att ett företag säljer sina fakturor till oss för att få tillgång till det fakturerade beloppet direkt. För detta tar vi en viss procent av beloppet i arvode.

Vem är du?

För att lyckas hos oss behöver du ha en stark kämpaglöd, självdisciplin och vara en riktigt god kollega. Du bör ha minst 3 års erfarenhet av försäljning, gärna mot företag.

Eftersom jobbet hos oss är en resa, så är det viktigt att du vill utvecklas, inte bara som säljare, utan även som person.

Så ser din arbetsdag ut

Hos FINQR gäller frihet under ansvar, och i takt med att du utvecklas från rekryt, så ökar din frihet och dina arbetsdagar blir mer flexibla.

Dina två främsta arbetsredskap är datorn och telefonen. Du ansvarar själv för prospektering i samråd med din Grand Master. På sikt förväntas du ta en än mer aktiv roll för att hitta nya marknader och nischa in dig mot dem.

Vi värderar våra kundrelationer väldigt högt. Därför äger du ansvaret för dina kunder även efter att deras avtal är påskrivna. Givetvis har du support av hela FINQR-organisationen för att se till att dina kunder får den absolut bästa upplevelsen hos oss.

Steg 1 av 3

  • Är du redo att börja resan?

    Alla kan inte bli säljare hos oss. Men om du känner igen dig i det vi pratat om i annonsen, så finns det en god chans att du blir antagen som rekryt. Vi träffar gärna dig och berättar mer om tjänsten och ser om vi är rätt företag för dig. Fyll i snabbansökan nedanför, så återkommer vi med vad nästa steg blir. Rock on! 😊