Lev och andas ekonomi

Nu söker vi en CFO till vårt bolag som lever och andas ekonomi. Här kommer du få flexa geniknölarna och vara med i vår resa där vi hjälper företag att uppnå ekonomi-nirvana.

Är du ett analytiskt mastermind med gott om energi och glimten i ögat? Brinner du nästan lika mycket för smart teknologi som du gör för kronor och ören? Då ska du definitivt läsa vidare.

Tillträde så snart som möjligt
Tjänsten är placerad i Malmö
Heltid, Tillsvidare (6 månaders provanställning)
Lön: Fast lön

Vem vi tror att du är

Vi är ute efter någon som kan växla mellan mikro- och makro-perspektiv och som löpande kommer med förslag och inspel på hur verksamheten kan optimeras. Du ska vara bra på att identifiera pudelns (inte schnauzerns) kärna och hur vi kan arbeta med lönsamheten.

Gott om energi och glimten i ögat kommer göra att du passar in extra bra bland oss. Du ska vara utbildad ekonom, gärna inom industriell ekonomi, och bör ha minst fem års arbetslivserfarenhet inom ekonomi eller som managementkonsult inom strategi och processoptimering.

FINQR, vad är det för något?

FINQR skapades för att vi ville hjälpa företag med att få bättre likviditet. FINQR är en digital lösning som företag använder för att automatisera sin fakturering, sköta inkassoärenden och finansiera sin verksamhet.

Med FINQR sparar företagen arbetstid, får in sina pengar snabbare, samtidigt som de får en bättre överblick över sin ekonomi. Låter smidigt, eller hur?

Skills som är bra att ha

Analytisk och strategisk90%
90%
Resultatdriven med gott om energi87%
87%
Punktlig och noggrann84%
84%
Lagspelare utan krav på att vara sportnörd82%
82%
Humor och lite nördig80%
80%

Detta kommer du att arbeta med

Du behöver inte va orolig, vi har bannlyst frankeringsmaskiner, krokodiler och tippex, förutom hos vår kreditsäljare Lisa, hon älskar sånt. Vi försöker leva som vi lär och köra så mycket det bara går digitalt och automatiserat.

Du kommer att vara den första byggstenen i vår ekonomiavdelning. Rollen kommer på längre sikt innebära personalansvar, men till en början sköter du arbetet tillsammans med våra konsulter.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Löpande rapportering av nuläge, budget, KPI, likviditet m.m.
  • Bokföring
  • Bokslut
  • Internarbete med rutiner, kontroll, policys m.m.
  • Prognostisering
  • Analys och Strategi
  • Lön

Kommer du att trivas hos oss?

Vi är ett ungt bolag med gott om energi och glimten i ögat. Bara för att man arbetar inom ekonomi, så behöver man inte vara en torrboll. Torr humor är det däremot inget fel på.

Det händer mycket hos FINQR och det trivs vi med. Våra produkter utvecklas ständigt och organisationen likaså. Vi går igenom en stor tillväxtfas och anställer nya medarbetare till alla avdelningar. För att trivas hos oss bör du gilla förändring, att ligga i framkant, samt pingis. Det blir en del matcher 🏓

Väljer du oss, så får du chansen att vara med tidigt i en maffig och inspirerande resa. Våra produkter har precis börjat få fotfäste och göra ett avtryck på den svenska marknaden (geografisk expandering planeras). Det är nu guldläget öppnar upp sig.

Vi ser fram emot din ansökan 😊

Jag heter Claes och är VD på FINQR. Vi är ett sammansvetsat, glatt och fokuserat team som spänt väntar på fler härliga kollegor.

Steg 1 av 3

  • Sök tjänsten

    Vad kul att du vill söka tjänsten! Som ett första steg vill vi att du svarar på några korta frågor. Sedan återkommer vi med besked om vad nästa steg blir. Rocka på! 😄