Det är lite som att leta efter en fullstack i en haystack, men vi är övertygade om att du finns därute någonstans, du underbara individ. Vi söker dig som vill joina ett växande team som bygger skinande och smarta fintech-lösningar som tar marknaden med storm.

Tillträde så snart som möjligt
Tjänsten är placerad i Malmö
Heltid, Tillsvidare (6 månaders provanställning)
Lön: Fast lön

Flexa kodmuskler & geniknölar

Flera av grundarna till företaget är själva utvecklare. Du får jobba med erfarna personer i en miljö som på riktigt ger dig möjligheten att flexa kodmuskler och geniknölar. Lita på oss, det är inte bara något vi säger, det är på riktigt.

FINQR, vad är det för något?

FINQR skapades för att vi ville hjälpa företag med att få bättre likviditet. FINQR är en plattform som företag använder för att automatisera sin fakturering, sköta inkassoärenden och finansiera sin verksamhet.

Med FINQR sparar företagen arbetstid, får in sina pengar snabbare, samtidigt som de får en bättre överblick över sin ekonomi. Låter smidigt, eller hur?

Mjuka värden som är bra att ha

Noggrann och lättlärd90%
90%
Passion för det du arbetar med82%
82%
Resultatdriven med gott om energi80%
80%
Lagspelare utan krav på att vara sportnörd78%
78%
Humor och lite nördig77%
77%

Detta kommer du arbeta med

Du fattar att det inte är alviska vi pratar när vi efterfrågar kunskap och erfarenhet av React, Redux, PostgreSQL, Python3, Flask, Google Cloud Platform, Docker och Kubernetes.

”Remove child from parent with fork”, är logiskt och inget som får dig att ringa polisen i ren förskräckelse.

Du kommer att jobba med att utveckla redan lanserade tjänster men även vara med och bygga nya banbrytande idéer som hjälper företag att uppnå vår vision: Ekonomi-Nirvana. Ekonomi-Nirvana är ett tillstånd där kunden har automatiskt optimerad likviditet.

Du befinner dig främst i back-end-miljö men räds inte att ta tag i målarpenseln och stötta upp på framsidan när behovet uppstår. Vi vill understryka att din utbildning inte är det viktigaste, utan passion, personlighet och driv är det som vi verkligen värdesätter.

Vi ser fram emot din ansökan 😊

Jag heter Jakob och det är jag som är Produktchef samt en av grundarna bakom FINQR. Vi är ett sammansvetsat, glatt och fokuserat team som spänt väntar på fler härliga talanger.

Jag heter Anis och är systemarkitekt samt en av grundarna bakom FINQR. Om du ser dig själv som en potentiell medlem i vår fintech-familj, så tycker jag du ska fylla i formuläret nedan.

Steg 1 av 3

  • Sök tjänsten

    Vad kul att du vill söka tjänsten! Som ett första steg vill vi att du svarar på några korta frågor. Sedan återkommer vi med besked om vad nästa steg blir. Rocka på! 😄