Bättre betalningsvilja & sparad tid

Din tid är värdefull och likviditeten en framgångsfaktor. Genom att låta FINQR optimera och automatisera ert kundfakturaflöde så minskar ni betalningstiden, ökar överblicken och kontrollen över kundreskontran. Dessutom frigör ni värdefull tid för medarbetarna. Och du, det funkar med alla ekonomisystem 🧐

Boka din demo av FINQR Fakturaservice

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi så snart som möjligt.

  • Därför behöver vi att du samtycker till vilka syften vi får lov att behandla dina personuppgifter.
  • Läs i vår policy hur vi behandlar personuppgifter
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Så funkar vår Fakturaservice

sync
1. Hämta

FINQR synkar och hämtar dina fakturor

Du skapar fakturan i det affärssystem som du är van vid att använda och det vill vi att du fortsätter med. FINQR går att koppla på oavsett vilket affärssystem du använder. Det gör att vi kan hämta fakturor och pricka av dem åt er – helt automatiskt. Du skapar fakturan – vi tar hand om resten.

send
2. Skicka

Distribution på dina villkor

Fakturorna skickas ut på det sätt som du och dina mottagare föredrar. FINQR kan distribuera fakturor via post, e-post,  e-faktura (både för företag och privatperson) och Kivra. Vi ser till att ditt varumärke har första parkett på allt som din kund ser. Det är ditt företag som din kund har köpt något av och därför är det ditt varumärke som ska synas.

Bara för att vi automatiserar din fakturering, betyder det inte att din kontroll minskar, tvärtom. I FINQR har du överblick och stenkoll på alla fakturor. Du kan gå in i detalj och justera enskilda flöden och följa i vilket stadie en faktura befinner sig.

alarm
3. Påminn

Vänliga och bestämda påminnelser

Att påminna kunder om förfallna fakturor är troligtvis inte anledningen till varför du startade din verksamhet. Ordet fakturering borde klinga positivt i alla företagares öron – men tyvärr är det inte alltid så enkelt. Processen kan faktiskt bli både resurskrävande och riskabel för kundrelationen.

Vår inkassotjänst finns för att du som företagare ska kunna pusta ut. Tjänsten täcker det mesta från en första fakturapåminnelse och löpande inkassohantering till juridisk rådgivning och efterbevakning. Vi har alltid en vänlig (men bestämd) ton i inkassohanteringen.

money
4. Bokför

Vi passade på att automatisera bokföringen

När vi tog fram vår fakturering på autopilot, så passade vi även på att lösa bokföringen. När fakturan har gått hela vägen och betalningen kommit in, så prickar FINQR automatiskt av inbetalningen direkt i ditt ekonomisystem. Smidigt va?

Några av godbitarna i FINQR Fakturaservice

Marknadsföring i fakturan
Fakturabilagor
Finansiering av fakturor
Påminnelser & inkasso
Eget Bankgiro
Fakturera i flera valutor
Stöd för ROT och RUT
Egen kundservice
Synkar med ditt ekonomisystem
Fakturera via post, e-post, e-faktura och Kivra
Automatisk bokföring av inbetalningar
Fakturaportal för dina kunder

Jodå, visst är kunderna nöjda!

Vill du att FINQR kontaktar dig om fakturaservice?

Meny