Strössla lite FINQR på ditt affärssystem

Så du är leverantör av affärssystem? Kul! Vad sägs om att erbjuda dina kunder ett automatiserat flöde för fakturering, inkasso och factoring – utan att behöva bygga det själv, men ändå få all cred för det?

Hur många affärssystem finns det i Sverige? Svaret är: väldigt många. Från egenbyggda till stora bjässar som alla känner igen. Att alla dessa ska klara av allt tycker vi inte är rimligt. Istället anser vi att det ska bli enklare att koppla på funktioner från ett ekosystem av leverantörer. Varje företag gör det som de är bra på, helt enkelt.

När vi startade FINQR var detta med i vårt DNA och vi erbjuder idag ett öppet API som möjliggör en trimning av ditt affärssystem genom att lägga in våra produkter – med bara några digitala signaler. Vi lovar dessutom att inte ta illa upp om du väljer att inte nämna oss utan ta allt beröm själv.

Så kan vi hjälpa ditt affärssystem att bli ännu bättre:

  • Erbjud FINQR’s tjänster i ditt affärssystem – under din fana.
  • Vi håller dig i handen hela vägen under uppsättningen och därefter.
  • Använd vårt moderna och väldokumenterade REST API.
  • Kickback på transaktioner som strömmar genom integrationen.

Dessutom finns FINQR:s erfarna och eminenta kundservice till förfogande för både dig och dina kunder. Vi hjälper dig med smått som stort och svarar gärna på dina frågor.