Plattform, Arkitektur & API

Här har vi bytt ut säljsnacket mot facktermer och lite mer substans 😉
Tanken är att ge dig en överblick kring plattformens arkitektur.

Att modernisera en stel bransch

Ända sedan FINQR föddes 2017, så har vi haft ambitionen att utmana de trötta drakarna och gamla standarder inom fakturering och inkasso. Modernt, flexibelt och skalbart var fokus. Vi lyckades så pass bra att vi förvandlades till en koncern med flera specialistbolag.

Vi är en del av Blingdale 👑

Inom koncernen har vi allt från stora teknikkedjor och Saas-leverantörer, till banker och kreditbolag som kunder. Våra system är vana vid att hantera stora volymer och höga krav.

Vårt systerbolag Quiddly utvecklar en av branschens modernaste kärnsystem för inkasso och krediter. Det är på deras standard som vi byggt en del av vår plattform. Dessutom har vi Strawbay – ett annat systerbolag som är specialiserade på integrationer.

Cloud native ☁️

Oavsett om du använder vår standardplattform eller en white label-lösning, så sköter vi all hosting åt dig. Vi är cloud native, så inget lagras lokalt och du slipper hantera backuper och uppdateringar.

Kubernetes och Pulumi 👩🏻‍💻

Vi använder Kubernetes-kluster för hela plattformen, vilket gör det lättare att skala. Det gör också det möjligt för oss att göra rullande uppdateringar och minimerar risken för avbrott och nertid.

Vi hanterar all infrastruktur som kod och vi använder Pulumi för att kontrollera och säkerställa hela plattformen.

Säkerhet och Dataskydd 🛡️

Säkerheten spelar en central roll i alla mjukvaruplattformar. Vi använder Cloudflare för att mitigera attacker. Vi sparar inga inloggningsuppgifter utan allt hanteras via Ory.

Hela plattformen är också byggd med Privacy by default och Privacy by design i åtanke. Och givetvis finns ett biträdesavtal redo.

… och hur var det med API’t? 🔌

FINQRs plattform är en snillrik mix av våra dotterbolags smarta system blandat med vår egen unika vidareutveckling för att bli specialister på kundreskontra.

Eftersom vi använder kärnfunktionalitet från vårt dotterbolag, så hittar du API-dokumentationen i deras utvecklarportal.

Bli kontaktad

Kul att du vill veta mer 😄

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.
Du når oss även via telefon 010-150 81 99.