Boosta ditt system med modern Fakturering & Inkasso

Lås upp Nya Intäkter & Minska Churn

Bli Systempartner

Har du ett affärssystem eller branschspecifikt system som du vill strö lite extra teknikglitter över? Med FINQRs plattform adderar du enkelt funktionalitet för fakturaservice, påminnelser och inkasso.

Vi tror inte på slutna system. Vi tror på smarta integrationer och samarbeten som tar både vårt och andras system framåt. Välj vad som passar er bäst: erbjud tjänsten i vår moderna plattform eller bygg mot vårt API. Vi står alltid redo att hjälpa er.

Kul att du vill veta mer 😄

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.
Du når oss även via telefon 010-150 81 99.

Fördelarna för dina kunder

Betalt snabbare

Snabbare inbetalning med i genomsnitt 5 dagar

Det kan låta som magi att användarna av FINQR-plattformen sänker sina kredittider med allt från 15-35 % och ibland ännu mer. Men det är resultatet av ett väloljat maskineri där flödena och tekniken har trimmats och justerats baserat på vår erfarenhet av vad som fungerar bäst.

Mindre administration

I snitt 4 minuter sparad admintid per faktura

Den administrativa bördan för ekonomiavdelningen minskar drastiskt genom FINQR. Detta tack vare att hela fakturaflödet är automatiserat, från synkning av fakturor till distribution, påminnelser, inkasso, betalning, hantering av oplacerade inbetalningar och bokföring av inbetalningar.

Minskad churn

8/10 fakturamottagare ger högsta betyg

Det är inte bara ekonomiavdelningens upplevelse som är viktig. Fakturamottagaren ska också känna förtroende och få en optimal upplevelse. Oavsett hur fakturan skickas ut, så finns den även alltid tillgänglig i vår mottagarportal. Här ser de alla fakturor, kan välja betalmetod och prata direkt med vår support.

Fördelarna för din verksamhet

Öka er stickiness & minska churn

Det är ett känt faktum att ju mer värde man kan erbjuda sina kunder, desto större sannolikhet att de stannar kvar och fortsätter att utvecklas. Genom att koppla på vår fakturaservice eller inkassotjänst så ökar ni er stickiness och konkurrenskraftighet på ett snabbt och okomplicerat sätt.

Smidig implementation & onboarding

Att komma igång med plattformen är enkelt för både dig och dina kunder. Slipp krångel med att manuellt integrera mot olika distributörer, e-fakturaväxlar, inkasso-bolag, betallösningar och andra system. Dessutom sätter vi tillsammans upp en automatisk onboarding för dina kunder så att det blir minimal friktion.

Inbyggd regelefterlevnad

Ni slipper själva att söka och underhålla tillstånd för exempelvis inkassoverksamhet och delbetalningar. Regelefterlevnad är inbakad genom FINQRs plattform och våra handläggare har lång erfarenhet av kravhantering och service.

Lås upp nya intäktsströmmar

För er som systemleverantör så kostar FINQR-plattformen ingenting. Tvärtom så tjänar den pengar åt er. Som systempartner får ni kickback på volymer som går genom vårt samarbete. Ni får alltså inte bara nöjet i att erbjuda era kunder något som sparar dem pengar – ni tjänar samtidigt själva på det.

Kombinationen av mycket bra införsäljning och enkla men bra tekniska möten var något jag uppskattade extra mycket. Den lilla support vi behövt har gjort att vi kunnat bygga vår integration väldigt snabbt. FINQRs enkla API’er och hela plattformen visar hur enkelt man kan bygga system utan att krångla till det.

Joakim Krassman
Grundare, Hippocrates

Vi fick upp ögonen för FINQR eftersom deras plattform kan hjälpa våra kunder att hantera hela fakturaflödet från utskick, till påminnelser och inkasso. Bland det viktigaste för oss är att vi verkligen hjälper våra kunder att utvecklas med affärssystemet. Därför känns det extra bra att vi genom FINQR kan ge våra kunder en tjänst som många av dem saknar idag.

Peter Nilsson
VD, GC Solutions

FINQRs fokus på att göra partnerskapet till en win-win väckte mitt intresse. De är ödmjuka, intresserade och snabba på fötterna. Vi vill hjälpa våra kunder att få betalt snabbare och stänga loopen quote 2 cash. FINQRs inkassotjänst kompletterar vårt erbjudande bra och deras approach att samla in betalningar på ett så kundvänligt sätt som möjligt tycker jag är extra intressant.

Viktor Falk Jimenez
Product manager, Younium

Integrerat och öppet

Bygg själv mot öppet API

Om du vill integrera själv mot vårt system så har vi ett kompetent och flexibelt öppet Rest API med dokumentation. Vi har även vårt eget query-språk för komplexa filterfrågor.

Ta hjälp av oss

Om du hellre vill att vi bygger integrationen så är det inga problem. Utöver erfarna utvecklare så har vi även en nischad integrations-plattform inom vår koncern.

Detta säger våra kunder

Välj mellan tre paket

check Distribution via e-post, brev & e-faktura

check Automatisk avprickning & bokföring

check Statistik & rapporter

check Flera betalalternativ

check Support

chatBli kontaktad

check Påminnelse- & inkassohantering

check Automatisk avprickning & bokföring

check Statistik & rapporter

check Flera betalalternativ

check Support

chatBli kontaktad

check Allt i Utskick & Kravhantering +

check Anpassade flöden

check Automatisk onboarding

check Tvåvägskomm. mellan systemen

chatBli kontaktad

Redo för att snacka business? 💼