Den nya favoriten bland Redovisningsbyråer

Automatisera fakturering, inkasso & bokföring av inbetalningar – oavsett affärssystem!

Bli Byråpartner

Vi vill inte skryta, men när redovisningsbyråer ser vår produkt, så glimrar det till lite extra i deras ögon. Det beror på att vi gör deras arbete ljusår smidigare och ökar insikten, så att de i sin tur kan ge ännu bättre service till sina kunder.

Med vår plattform automatiserar du fakturering, inkasso och bokföring av inbetalningar – oavsett affärssystem. Och förresten, sa vi att du får provision för alla byråns fakturor som går genom oss?

Kul att du vill veta mer 😄

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.
Du når oss även via telefon 010-150 81 99.

Fördelarna för Redovisningsbyrån

Samma vy oavsett ekonomisystem

Förr brukade vi lite skämtsamt säga att man slipper nyckelknippan med bankdosor för att hantera alla sina kunder. Men det ligger sanning i det. En av fördelarna med FINQR är att vi kan synka med alla affärssystem, så att alla byråns kunder kan använda sig av FINQR. Vinsten på byrån blir att man hela tiden arbetar i samma gränssnitt när det kommer till kundreskontran.

Snabbare betalt

Det kan låta som magi att användarna av FINQR-plattformen får betalt med allt från 15-35 % snabbare, och ibland ännu mer. Men det är resultatet av ett väloljat maskineri där flödena och tekniken har trimmats och justerats baserat på miljoner datapunkter samt vår erfarenhet av vad som fungerar bäst. Vill du skräddarsy dina flöden finns det även möjlighet för det.

Mindre administration

Den administrativa bördan för byrån minskar drastiskt genom FINQR. Detta tack vare att hela flödet är automatiserat: från synkning av fakturor till distribution, påminnelser, inkasso, betalning, hantering av oplacerade inbetalningar och bokföring av inbetalningar. Vi ser besparingar från 4 minuter och uppåt per faktura hos våra kunder.

Nya intäktsströmmar

För dig som redovisningsbyrå så kostar FINQR-plattformen ingenting. Tvärtom så tjänar den pengar åt dig. Som partner får du möjlighet till kickback på volymer som går genom vårt samarbete. Ni får alltså inte bara nöjet i att erbjuda era kunder något som sparar dem pengar – ni tjänar samtidigt själva på det. Aldrig har uttrycket win-win passat så bra?

Det har blivit många win-win för oss sedan vi började använda FINQR. Integrationen till Fortnox gör att tröskeln blir väldigt låg. Vår betaltid har minskat drastiskt. Vi är även förtjusta i det dedikerade bankgirot eftersom det gör att vi undviker fel med kreditfakturor, inköps-statistik och leverantörsuppgifter – jämfört med om man använder delade bankgironummer.

Filip Aronsson Issal
Redovisningskonsult, Ekonominavigation

Jag har varit med som byråpartner och kund nästan sedan starten 2017. Det är fantastiskt att få möjligheten att vara leverantör av en produkt med ett så tydligt värde för slutanvändaren. Vi märkte en tydlig skillnad både för oss och våra kunder när vi började köra all fakturering genom FINQR. Vi sparar en mängd med tid, får in betalningarna snabbare och får dessutom kickback på alla flöden.

Linda Temler
VD, Temler Finans

Redo för att snacka business? 💼