Ekonomi-Nirvana

Ekonomi-Nirvana är vår vision som vi strävar mot att kunna ge till våra kunder. Det är ett tillstånd där företaget har automatiskt och konstant optimerad likviditet.

För att hjälpa kunderna på vägen mot ekonomisk upplysning, så har vi FINQR-plattformen som är fullspäckad med olika smarta verktyg.

Utmana en stenåldersbransch

Idén om FINQR föddes strax innan den första vågen av digitalisering och automatisering. Även om det hände en del inom ekonomi och teknologi, så var tempot långsamt och aktörer använde sig av mossiga tekniker. De vågade inte riktigt tänka nytt och större. Vi startade FINQR som en reaktion mot det traditionella.

Bakom FINQR står inte bara ekonomer med gedigen erfarenhet, utan även programmerare och systemarkitekter med specialisterfarenhet från finanssektorn. Kort sagt, en mix av facknördar (obs! ej töntar).

Vi slutar aldrig att utvecklas

Det som vi alla samlats kring är att hjälpa företag med att optimera och förbättra sin likviditet. Den allra första viktiga byggklossen som vi utvecklade i vår plattform var att underlätta allt som hade med fakturering att göra. Sedan dess har plattformen byggts på med fler och fler funktioner, och vi slutar aldrig att utveckla den!

Vår syn på digitaliseringen

Det råder ganska mycket förvirring kring digitaliseringen. Det vanligaste missförståndet är att det handlar om system, när det i själva verket handlar om människor.

Vi vill förbättra både för din verksamhet, men även för dina kunder. Vår syn på digitaliseringen är att den ska hjälpa människor att göra både sitt arbete och sin vardag ännu bättre och smidigare. Dessutom ska den tillföra en extra dimension och göra något ännu smartare.

Vill du jobba hos oss och hjälpa företag att uppnå Ekonomi-Nirvana? 🤑