Fakturera medlemmarna automatiskt och spar tid

Att vårda medlemmar och samtidigt arbeta med att få in betalningar är som bekant inte alltid helt enkelt. Det kan kosta både tid och pengar att få in medlemsavgifter. Med FINQR sköts både avisering, kreditering och bokföring automatiskt, oavsett ekonomisystem.

phone

Ring oss på 010-150 81 99

Boka din demo av FINQR Medlemsavisering

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi så snart som möjligt.

  • Därför behöver vi att du samtycker till vilka syften vi får lov att behandla dina personuppgifter.
  • Läs i vår policy hur vi behandlar personuppgifter
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Så funkar vår Medlemsavisering

FINQR synkar och hämtar dina avier

Du skapar medlemsfakturan i det affärssystem som du är van vid att använda och det vill vi att du fortsätter med. FINQR går att koppla på oavsett vilket affärssystem du använder. Det gör att vi kan hämta avier och pricka av dem åt er – helt automatiskt. Du skapar avin – vi tar hand om resten.

Distribution på dina villkor

Medlemsavierna skickas ut på det sätt som du föredrar. FINQR kan distribuera avier via post, e-post och som e-faktura. Vi ser till att ditt varumärke har första parkett på allt som din kund ser. Det är ditt företag som din kund har köpt något av och därför är det ditt varumärke som ska synas.

Bara för att vi automatiserar din avisering, betyder det inte att din kontroll minskar, snarare tvärt emot. I FINQR har du överblick och stenkoll på alla medlemsavier. Du kan gå in i detalj och justera enskilda flöden och följa i vilket stadium en avi befinner sig.

Vänliga och bestämda påminnelser

Att påminna medlemmar om avier är troligtvis inte anledningen till varför du startade din verksamhet. Processen kan bli både resurskrävande och riskabel för relationen. FINQR kan skicka automatiska, vänliga påminnelser till dina medlemmar, och även kreditera fakturan automatiskt vid utebliven betalning.

Vi passade på att automatisera bokföringen

När vi tog fram vår avisering på autopilot, så passade vi även på att lösa bokföringen. När avin har gått hela vägen och betalningen kommit in, så prickar FINQR automatiskt av inbetalningen direkt i ditt ekonomisystem. Smidigt va?

Några av godbitarna i FINQR Medlemsavisering

Marknadsföring i avin
Avibilagor
Synkar med ditt ekonomisystem
Snälla påminnelser
Automatisk kreditering
Eget Bankgiro
Skicka via post, e-post, e-faktura och Kivra
Automatisk bokföring av inbetalningar

Jodå, visst är kunderna nöjda!

Vill du att FINQR kontaktar dig om medlemsavisering?