Tillsammans är man starkare

Vi förstår verkligen vikten av samarbete och styrkan i att koppla ihop vår tjänst med andra. Det var faktiskt en av anledningarna till att vi byggde FINQR, vi ville att företag skulle kunna använda oss oavsett vilka affärs- och bokföringssystem som de hade.

Vi är alltid intresserade av nya samarbeten. Ta en stund till att läsa om vilka typer av partnerskap som vi arbetar med. Hör gärna av dig om du har frågor.

phone

Ring oss på 010-150 81 99

Bli kontaktad om partnerskap

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi så snart som möjligt.

  • Kul att du vill veta mer 😄

    Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort. Du når oss även via telefon 010-150 81 99.
  • Därför behöver vi att du samtycker till vilka syften vi får lov att behandla dina personuppgifter.
  • Läs i vår policy hur vi behandlar personuppgifter
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Typer av partnerskap

FINQR Redovisningsbyråer

Vi vill inte skryta, men när redovisningsbyråer ser vår produkt, så glimrar det till lite extra i deras ögon. Det beror på att vi gör deras arbete ljusår smidigare och ökar insikten, så att de i sin tur kan ge ännu bättre service till sina kunder.

Det finns flera anledningar till att FINQR blir redovisningsbyråns bästa vän. Till exempel att vi funkar med alla affärssystem, att vi automatiserar bokföring av kundfakturor – allt till ett fast pris per faktura. Dessutom presenterar vi underlag för kassaflöden som hjälper till vid rådgivningen mot era klienter. Om ni önskar kan vi ta betalt av er istället för kunden, så att ni kan styra över betalningarna. Är du redo att börja automatisera?

[cl-review quote=”Jag har erfarenhet av FINQR både som kund och som partner, och har varit med nästan sedan starten. Det är fantastiskt att se hur företaget utvecklats och att få möjligheten att vara leverantör av en produkt med ett så tydligt värde för slutanvändaren.” author=”Linda Temler” occupation=”VD, Temler Finans” avatar_image=”781″ type=”quote” layout=”balloon” italic=”1″]

Redo att prata partnerskap med oss?