Tillsammans är man starkare

Vi förstår verkligen vikten av samarbete och styrkan i att koppla ihop vår tjänst med andra. Det var faktiskt en av anledningarna till att vi byggde FINQR, vi ville att företag skulle kunna använda oss oavsett vilka affärs- och bokföringssystem som de hade.

Vi är alltid intresserade av nya samarbeten. Ta en stund till att läsa om vilka typer av partnerskap som vi arbetar med. Hör gärna av dig om du har frågor.

phone

Ring oss på 010-150 81 99

Bli kontaktad om partnerskap

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi så snart som möjligt.

  • Kul att du vill veta mer 😄

    Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort. Du når oss även via telefon 010-150 81 99.
  • Därför behöver vi att du samtycker till vilka syften vi får lov att behandla dina personuppgifter.
  • Läs i vår policy hur vi behandlar personuppgifter
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Typer av partnerskap

FINQR Redovisningsbyråer

Vi vill inte skryta, men när redovisningsbyråer ser vår produkt, så glimrar det till lite extra i deras ögon. Det beror på att vi gör deras arbete ljusår smidigare och ökar insikten, så att de i sin tur kan ge ännu bättre service till sina kunder.

Det finns flera anledningar till att FINQR blir redovisningsbyråns bästa vän. Till exempel att vi funkar med alla affärssystem, att vi automatiserar bokföring av kundfakturor – allt till ett fast pris per faktura. Dessutom presenterar vi underlag för kassaflöden som hjälper till vid rådgivningen mot era klienter. Om ni önskar kan vi ta betalt av er istället för kunden, så att ni kan styra över betalningarna. Är du redo att börja automatisera?

[cl-review quote=”Jag har erfarenhet av FINQR både som kund och som partner, och har varit med nästan sedan starten. Det är fantastiskt att se hur företaget utvecklats och att få möjligheten att vara leverantör av en produkt med ett så tydligt värde för slutanvändaren.” author=”Linda Temler” occupation=”VD, Temler Finans” avatar_image=”781″ type=”quote” layout=”balloon” italic=”1″]

Nöjet i att sälja något som sparar kunden pengar

Att vara återförsäljare ska ge energi. Vi på FINQR brinner verkligen för att erbjuda dig den modernaste och bästa produkten på marknaden. Sen är det ju extra roligt att som återförsäljare kunna erbjuda kunden något som snarare sparar än kostar dem pengar. Hur ofta kan man göra det?

Grunden är alltid en ersättning per skickad faktura från kunden. Det blir tydligast mot alla inblandade parter. Är du nyfiken på att få sälja en av Sveriges hetaste automatiseringstjänster?

Samarbeten som tar vårt och andras system framåt

Vi lever i ett nätverkssamhälle, och de är de som är flexibla och konstant utvecklar sitt nätverk som överlever. FINQR tror inte på slutna system, vi tror på smarta integrationer och samarbeten som tar både vårt och andras system framåt.

Vi är alltid intresserade av att diskutera tekniska samarbeten. Det kan röra sig om integrationer med affärs- och bokföringssystem. Men det kan även handla om implementation av vår funktionalitet i andra applikationer, exempelvis bygg- och projektledningsverktyg. Samarbetet är bara ett klick bort!

Redo att prata partnerskap med oss?