Tillsammans är man starkare

Vi förstår vikten av samarbete och styrkan i att koppla ihop vårt system med andra. Det var faktiskt en av anledningarna till att vi byggde FINQR. Vi är alltid intresserade av nya samarbeten. De vanligaste typerna av partnerskap vi erbjuder är Återförsäljare, Teknisk partner och Redovisningsbyrå.

Kul att du vill veta mer 😄

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.
Du når oss även via telefon 010-150 81 99.

Återförsäljare

Nöjet i att sälja något som spar kunden pengar

Att vara återförsäljare ska ge energi. Vi på FINQR brinner verkligen för att erbjuda dig den modernaste och bästa produkten på marknaden. Sen är det ju extra roligt att som återförsäljare kunna erbjuda kunden något som snarare sparar än kostar dem pengar. Hur ofta kan man göra det?

Vi har möjlighet att skräddarsy upplägget efter hur er försäljningsmetodik ser ut. Och givetvis finns våra produktexperter tillgängliga för att utbilda och stödja er personal i deras försäljningsarbete.

Teknisk partner

Utveckla med en partner som kan ditt språk

Vi lever i ett nätverkssamhälle, och de är de som är flexibla och konstant utvecklar sitt nätverk som överlever. FINQR tror inte på slutna system, vi tror på smarta integrationer och samarbeten som tar både vårt och andras system framåt.

Vi är alltid intresserade av att diskutera tekniska samarbeten. Det kan röra sig om integrationer med affärs- och bokföringssystem. Men det kan även handla om implementation av vår funktionalitet i andra applikationer, exempelvis e-handel och projektledningsverktyg

Redovisningsbyrå

Optimera både ditt och dina kunders arbete

Vi vill inte skryta, men när redovisningsbyråer ser vår produkt, så glimrar det till lite extra i deras ögon. Det beror på att vi gör deras arbete ljusår smidigare och ökar insikten, så att de i sin tur kan ge ännu bättre service till sina kunder.

Det finns flera anledningar till att FINQR blir redovisningsbyråns bästa vän. Till exempel att vi funkar med alla affärssystem, och att vi automatiserar bokföring av kundfakturor – allt till ett fast pris per faktura. Dessutom presenterar vi underlag för kassaflöden som hjälper till vid rådgivningen mot era klienter. Är du redo att börja automatisera?

Vad säger våra partners?

Vi fick upp ögonen för FINQR eftersom deras plattform kan hjälpa våra kunder att hantera hela fakturaflödet från utskick, till påminnelser och inkasso. Bland det viktigaste för oss är att vi verkligen hjälper våra kunder att utvecklas med affärssystemet. Därför känns det extra bra att vi genom FINQR kan ge våra kunder en tjänst som många av dem saknar idag.

Peter Nilsson
VD, GC Solutions

FINQRs fokus på att göra partnerskapet till en win-win väckte mitt intresse. De är ödmjuka, intresserade och snabba på fötterna. Vi vill hjälpa våra kunder att få betalt snabbare och stänga loopen quote 2 cash. FINQRs inkassotjänst kompletterar vårt erbjudande bra och deras approach att samla in betalningar på ett så kundvänligt sätt som möjligt tycker jag är extra intressant.

Viktor Falk Jimenez
Product manager, Younium

En av våra viktigaste byggstenar är att vi ska leverera användarvänlighet. Det tydliga och lättarbetade gränssnittet i FINQR gör att tjänsten passar perfekt i vårt utbud.

Torgny Månsson
VD, IQITA

Vad blir nästa steg?

Utforska FINQR-plattformen

Lär dig mer om hur FINQR hjälper dig att optimera er ekonomi och kundupplevelse.
launchLäs mer