A.I på riktigt för Ekonomiavdelningen

En kväll för inspiration & mingel

Välkommen på det kostnadsfria eventet Cash Flow & Bubbel tillsammans med FINQR! Denna gång samlas vi och inspireras kring hur A.I kan tillämpas praktiskt på ekonomiavdelningen.

Din värd för kvällen är FINQRs egna CFO: Joakim Nyström. Han kommer tillsammans med de Skånebaserade A.I-experterna NordAxon gå bortom floskler och buzzwords för att på riktigt undersöka hur ekonomiavdelningen kan dra nytta av A.I.

Förutom tips och inspiration så utlovar vi även mingel med yrkeskollegor över några vältempererade glas bubbel och smakrika kulinariska tilltugg. Varmt välkommen!

Vad?

Cash Flow & Bubbel, tema A.I för Ekonomiavdelningen

När?

Torsdagen den 21 september 2023, 17.00-18.30

Var?

FINQRs huvudkontor på Södergatan 13 i centrala Malmö

Kvällens agenda

17.00-17.30 – Mingel med bubbel och tilltugg

17.30-17.45 – Välkomnande och introduktion med Joakim Nyström

17.45-18.25NordAxon – Praktisk tillämpning av A.I
Du får först en introduktion till A.I och olika underkategorier samt hur du kan tillämpa det praktiskt. Därefter går vi in på nischområden som:

  • Förutspå Churn
  • Förebygga bedrägeri
  • Forecasting
  • Kreditscoring
  • Prisoptimering
  • Framtidsblick & Trendspaning

18.25-18.30 – Sammanfattning och frågestund med Joakim Nyström

18.30-19.30 – Mingel med bubbel och snacks

Registrera dig kostnadsfritt

Vi har ett begränsat antal platser, så vänta inte med att anmäla dig. Ser du inget formulär nedan? Det kan bero på att du spärrat vissa cookies. Mejla då istället in din anmälan till oss, så löser vi det. Frågor? Vi finns på [email protected] och 010-150 81 99

Joakim Nyström

Joakim älskar att zooma in på detaljer och nörda ner sig i siffror. Han är CFO för samtliga bolag inom den Malmöbaserade Fintech-koncernen Blingdale. Joakim har en examen i Internationell Ekonomi från Lunds Universitet och har över 12 års erfarenhet inom bank och som ekonomichef.

Melina Katkić

Melina är grundare och Data science lead på det skånebaserade bolaget NordAxon som är specialiserade på A.I. Hon har en examen inom systemvetenskap från Lunds universitet och har över 20 års erfarenhet som utvecklare, management-konsult och teknisk projektledare.

Robert Kielerstajn

Robert är Vice VD på NordAxon. Han har en examen i Psykologi och en i Business Administration från Lunds universitet och har över 15 års erfarenhet från techbranschen som bland annat COO och Projektledare. Han brinner för att kombinera tech och data för att utveckla människa och samhälle.