Automatiserad e-fakturering

Med vår lösning kan du skicka e-fakturor på ett automatiserat och optimerat sätt. Du behöver inte bry dig om att hålla koll på format, systemet sköter det automatiskt.

E-fakturering innebär för de allra flesta att skicka e-fakturor. Vissa förknippar dock e-fakturering med all typ av digital fakturering. E-fakturering kan då även handla om fakturering via e-post och pdf-fil.

Både företag och privatpersoner kan e-faktureras. Med FINQRs plattform automatiseras inte bara utskick utan även, påminnelser, inkasso och bokföring av betalningar.

Hur kan vi automatisera hela förloppet i e-faktureringen? Det är möjligt eftersom vi kan koppla upp oss med alla affärs- och ekonomisystem som har ett så kallat API. Detta gör att vi kan hämta fakturor och bokföra dem helt automatiskt. Saknar ditt system ett API så har vi även stöd för import av filer.

Vill du veta mer om e-fakturering med FINQR?

Ibland kan det vara en snårdjungel när men letar en ny leverantör. Klicka på knappen nedan och läs mer om vår lösning. Om du har frågor är du alltid varmt välkommen att kontakta oss.

Vill du göra din Fakturering smidigare?

Om du vill ha ett modernt verktyg för fakturering som hjälper dig få betalt snabbare, då ska du kolla in FINQR.

Vår plattform synkar med ditt ekonomisystem, hämtar fakturorna och skickar ut dem via brev, e-post, e-faktura och SMS. När betalningen kommit in så bokförs den automatiskt i ditt ekonomisystem.

Välj själv om du vill lägga till påminnelser och inkasso helt kostnadsfritt.

  • Få betalt snabbare
  • Mindre administration
  • Förbättra kundrelationen