Fakturera via API

Ute efter en modern API-koppling som du kan använda för att distribuera fakturor? Då har du kommit rätt. Men varför nöja dig med enbart fakturadistribution, när du kan få något mycket smartare och smidigare?

FINQRs plattform automatiserar och optimerar hela faktureringsflödet oavsett affärs-och ekonomisystem. Vi tar hand om distribution, påminnelser, inkasso och automatisk bokföring av inbetalningar. Dessutom kan du finansiera fakturor direkt via plattformen också.

Färdiga integrationer mot affärssystem

Chansen är stor att vi redan har en koppling mott det ekonomisystemet du vill integrera FINQR med. Och har vi inte det, så kan vi i de flesta fall integrera mot det. Föredrar du att själv bygga integrationen finns vårt API till ditt förfogande.

Kontakta oss om du vill bygga mot vårt API

Kontakta gärna oss om du vill bygga mot vårt API. Vi hjälper inte bara enskilda slutkunder, utan jobbar även med byråer och andra mjukvaruleverantörer.

Om du vill läsa mer om vår plattforms arkitektur och API, så hittar du det här:
https://finqr.se/teknik/

Vill du göra din Fakturering smidigare?

Om du vill ha ett modernt verktyg för fakturering som hjälper dig få betalt snabbare, då ska du kolla in FINQR.

Vår plattform synkar med ditt ekonomisystem, hämtar fakturorna och skickar ut dem via brev, e-post, e-faktura och SMS. När betalningen kommit in så bokförs den automatiskt i ditt ekonomisystem.

Välj själv om du vill lägga till påminnelser och inkasso helt kostnadsfritt.

  • Få betalt snabbare
  • Mindre administration
  • Förbättra kundrelationen