Det är lätt att lägga mycket pengar på marknadsföring och försäljning, men när man väl stängt affären och är klar, så försvinner ibland fokus på kunden. Beroende på produkt/tjänst hamnar man kanske hos en eftermarknadsansvarig eller kundansvarig. Eller så är man helt utelämnad. Har man köpt något på faktura, så är ofta själva betalögonblicket och betalupplevelsen tyvärr ganska försummad vad gäller uppmärksamhet från både marknads- och försäljningsavdelningen.

På FINQR ser vi betydelsen av en god betalupplevelse i samband med fakturering. Fakturadesignen ska vara snygg, tydlig och representera varumärket på bästa sätt. För faktum är att säljet inte är fullbordat förrän kunden har betalt. Och har man en dålig faktureringsprocess kan man i värsta fall tappa en kund.

Med FINQRs plattform automatiserar och optimerar du hela din faktureringsprocess, från utskick, påminnelse, inkasso och hela vägen till bokföringen i affärssystemet. Du skapar dina fakturor som vanligt i ditt ekonomi- eller affärssystem, men resten tar vi hand om. Tack vare att FINQR synkar med systemet där du skapar din faktura, så kan du påverka designen av fakturan vad gäller innehåll och logotyp. Det finns även möjlighet att infoga egna budskap och bilder i fakturan. Allt för att skapa en så personlig och trygg upplevelse för kunden som möjligt.

Om du vill läsa mer om vår fakturaservice och ställa frågor, kan du klicka här.