chat_bubble_outline

Svar:

Det finns olika varianter av program för fakturering. Allt från enkla Windows-baserade programvaror som du kan skapa dina fakturor i för utskrift, till heltäckande system som kan distribuera fakturorna åt dig.

På FINQR har vi utvecklat en smidig lösning för fakturering som kan prata med flera andra program. Det gör att du som fakturerar sparar tid och i förlängningen pengar. FINQR Fakturaservice automatiserar hela ditt fakturaflöde, från utskick, till inkasso och sedan så bokförs även fakturorna automatiskt i ditt ekonomisystem.

Du har alltid full inblick i din fakturering och kan gå in och justera enskilda flöden om du så önskar. Fakturorna kan distribueras via e-post, post eller e-faktura. Du kan till och med välja att sälja/belåna fakturor direkt inifrån produkten.

Det finns många smidiga saker med FINQR Fakturaservice, en populär aspekt är att vi är i princip obundna. Det gör att vi kan koppla ihop oss med de flesta affärs- och ekonomisystem så att fakturorna hämtas från systemet där du vanligtvis gör din faktura. Sedan bokförs betalningen automatiskt i det affärssystem du vanligtvis brukar använda för bokföringen. Klicka dig gärna in för att läsa mer om FINQR Fakturaservice.

En notis. Informationen på denna sida bör inte betraktas som juridisk rådgivning eller användas som sådan.