Fakturera med stil

Kom i gång på några minuter.

FINQR synkar med ditt ekonomisystem, hämtar fakturorna och skickar ut dem via brev, e-post, e-faktura och SMS. När betalningen kommit in så matchar vi den och bokför den automatiskt i ditt ekonomisystem.

  • Fakturera via brev, e-post, e-faktura & sms
  • Integreration med affärssystem
  • Automatisk bokföring av inbetalningar
  • Stöd för flera valutor
  • Support för fakturamottagare

Vill du se i detalj vad olika kringtjänster kostar så hittar du det i vår prislista.

299 kr/månad, från 9 kr/utskick

Kul att du vill veta mer 😄

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.
Du når oss även via telefon 010-150 81 99.

Våra kunder får betalt i snitt 4 dagar snabbare

8/10 fakturamottagare är mer än nöjda med servicen

Kunder till FINQR stannar länge och tipsar andra

Spara allt från 4-9 minuter per faktura i administration

Så här funkar Fakturering med oss

Genom att låta FINQR-plattformen och vår faktureringsmodul optimera och automatisera faktureringen så får du betalt snabbare, ökar kontrollen och din översikt.

Plattformen synkar med ditt ekonomisystem, hämtar fakturorna och skickar ut dem via brev, e-post, e-faktura och SMS. När betalningen kommit in så bokförs den automatiskt i ditt ekonomisystem. Du kan även koppla på påminnelser och inkasso helt kostnadsfritt.

Steg 1: Skapa ett konto

Skapa ett konto, signera avtal med BankID, koppla ihop med ditt ekonomisystem – sen är du igång.

Steg 2: Hämta över dina fakturor

Tack vare att vi kopplar upp oss mot ditt ekonomisystem så kan du hämta över fakturaunderlaget automatiskt till FINQR-plattformen. Sen bygger systemet ihop dina fakturor automatiskt med din logotyp och varumärke på första parkett.

Steg 3: Vi skickar fakturorna

När du aktiverar fakturorna så skickas de ut på det vis som du noterat i ditt ekonomisystem. Vi har stöd för att skicka via e-post, brev, e-faktura och SMS. Oavsett metod så skapas det även alltid en webbfaktura som dina kunder enkelt når via vår fakturaportal. Här kan de göra betalningar direkt.

Steg 4: Betalningar görs, matchas & bokförs

När en betalning kommit in så kopplar vår avancerade matchningsmotor ihop den med rätt faktura. Sedan bokförs inbetalningen automatiskt i ditt ekonomisystem.

Redo att komma igång? 😎

Mer om priser för tillägstjänster

Att fakturera med vårt Starter-paket kostar 299 kr/månad och från 9 kr/utskick. Du kan även koppla på påminnelser och Inkasso helt kostnadsfritt.

Det finns även kostnader förenade med exempelvis betalningsförelägganden, delgivning, om du vill ha juridisk hjälp med mera. Dessa priser hittar du i vår prislista. Om du har några frågor så är du varmt välkommen att kontakta oss så förklarar vi.

Är du ute efter en mer avancerad lösning?

Förutom vårt paket Fakturering Starter, så har vi även Fakturering Premium för dig som ställer ännu högre krav på din faktureringspartner. Fakturering Premium är för dig med lite större volymer och som vill automatisera så mycket som möjligt. Här har du även möjlighet att skräddarsy flödena.

  • Avancerad hantering felbetalningar
  • Skräddarsydda flöden
  • Anpassning av fakturamallar
  • Anpassa betalalternativ