Medlemsfakturering med 80 % mindre arbete

Vad sägs om en hole in one istället för 1 slice in i klubbhuset och 5 hooks ut i skogen? Målet när vi tog fram vår faktureringstjänst för golfklubbar var att det skulle kännas lika klockrent som en hole in one. Lösningen synkroniserar automatiskt med Golfens IT-system (GIT) och fungerar oavsett vilket affärssystem du använder.

phone

Ring oss på 010-150 81 99

Boka din demo av FINQR Medlemsservice för Golfklubbar

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi så snart som möjligt.

  • Därför behöver vi att du samtycker till vilka syften vi får lov att behandla dina personuppgifter.
  • Läs i vår policy hur vi behandlar personuppgifter
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Så funkar vår Medlemsservice för Golfklubbar

sync
1. Hämta

FINQR synkar med GIT & ditt affärssystem

Du skapar medlemsfakturan i GIT precis som vanligt. Detta är det enda steget du behöver göra manuellt, till skillnad från dagens flöde som kan involvera upp till sex steg. När du är klar i GIT klickar du på “synka”, sedan skickas dina medlemsavier vidare till ditt affärssystem och till FINQR, helt automagiskt.

send
2. Skicka

Distribution på dina villkor

Medlemsavierna skickas ut på det sätt som du föredrar. FINQR kan distribuera avier via post och e-post. Vi ser till att ditt varumärke har första parkett på allt som din kund ser. Det är ditt företag som din kund har köpt något av och därför är det ditt varumärke som ska synas.

Bara för att vi automatiserar din avisering, betyder det inte att din kontroll minskar, snarare tvärt emot. I FINQR har du överblick och stenkoll på alla medlemsavier. Du kan gå in i detalj och justera enskilda flöden och följa i vilket stadium en avi befinner sig.

alarm
3. Påminn

Vänliga och bestämda påminnelser

Att påminna medlemmar om avier är troligtvis inte anledningen till varför du startade din verksamhet. Processen kan bli både resurskrävande och riskabel för relationen. FINQR kan skicka automatiska, vänliga påminnelser till dina medlemmar, och även kreditera fakturan automatiskt vid utebliven betalning.

money
4. Bokför & Pricka av

Automatisk bokföring & avprickning i GIT

När vi tog fram vår avisering på autopilot, så passade vi även på att lösa bokföringen. När avin har gått hela vägen och betalningen kommit in, så prickar FINQR automatiskt av inbetalningen direkt i ditt ekonomisystem. Och som en extra bonus prickas det även av direkt i GIT och medlemmen aktiveras. Smidigt va?

Några av godbitarna i Medlemsservice för Golfklubbar

Marknadsföring i avin
Avibilagor
Synkroniserat med GIT
Snälla påminnelser
Automatisk kreditering
Eget Bankgiro
Skicka via post, e-post och Kivra
Automatisk bokföring av inbetalningar

Jodå, visst är kunderna nöjda!

Vill du att FINQR kontaktar dig om medlemsavisering?

Meny