80 % mindre manuellt arbete

Målet när vi tog fram vår faktureringstjänst för golfklubbar var att det skulle kännas som en hole in one. Lösningen är synkad med Golfens IT-system (GIT) och ditt affärssystem. Med oss automatiserar du hela flödet för dina medlemsavier och sparar en mängd med tid.

Boka din demo av FINQR Medlemsservice för Golfklubbar

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi så snart som möjligt.
Du når oss även via telefon 010-150 81 99.

Så funkar vår Medlemsservice för Golfklubbar

FINQR synkar med GIT & ditt affärssystem

Du skapar medlemsfakturan i GIT precis som vanligt. Detta är det enda steget du behöver göra manuellt, till skillnad från dagens flöde som kan involvera upp till sex steg. När du är klar i GIT klickar du på FINQR-knappen, sedan skickas dina medlemsfakturor vidare till ditt affärssystem och till FINQR, helt automagiskt.

Distribution på dina villkor

Medlemsfakturorna skickas ut på det sätt som du föredrar. FINQR kan distribuera avier via post och e-post. Vi ser till att ditt varumärke har första parkett på allt som din kund ser. Det är din klubb som din kund har köpt något av och därför är det ditt varumärke som ska synas.

Bara för att vi automatiserar din avisering, betyder det inte att din kontroll minskar, snarare tvärt emot. I FINQR har du överblick och stenkoll på alla medlemsfakturor. Du kan gå in i detalj och justera enskilda flöden och följa i vilket stadium en avi befinner sig.

Vänliga och bestämda påminnelser

Att påminna medlemmar om fakturor är troligtvis inte anledningen till varför ni startade er verksamhet. Processen kan bli både resurskrävande och riskabel för relationen. FINQR kan skicka automatiska, vänliga påminnelser till dina medlemmar, och även kreditera fakturan automatiskt vid utebliven betalning. Beroende på era stadgar finns det också möjlighet till att inkludera inkasso i processen.

Automatisk bokföring & avprickning i GIT

När vi tog fram vår avisering på autopilot, så passade vi även på att lösa bokföringen. När fakturan har gått hela vägen och betalningen kommit in, så prickar FINQR automatiskt av inbetalningen direkt i ditt ekonomisystem. Och som en extra bonus prickas det även av direkt i GIT och medlemmen aktiveras. Smidigt va?

Några av godbitarna i Medlemsservice för Golfklubbar

Kvitto för friskvård
Löpande betalning
Synkad kreditering
Snälla påminnelser
Automatisk aktivering av medlemskap
Eget Bankgiro
Skicka via brev och e-post
Automatisk bokföring av inbetalningar

Vilket paket passar din klubb?

Lilla paketet

  • Synkat med GIT
  • Fakturera via e-post
  • Löpande betalning
  • Autoaktivering medlemskap

249 kr/månad, från 6 kr/utskick

launchFå en demo

Stora paketet

  • Allt i Lilla paketet +
  • Betalningspåminnelser
  • Inkasso
  • Kundtjänst

249 kr/månad, från 9 kr/utskick

launchFå en demo

Jodå, visst är kunderna nöjda!

Vill du att FINQR kontaktar dig om medlemsfakturering för Golfklubbar?