Skicka inkasso kostnadsfritt

Kom i gång på några minuter.

Registrera dina obetalda fakturor och skicka ut betalningspåminnelser och inkasso. Med oss är du i goda händer och vi tar alltid dina kundrelationer på största allvar. Vi har en tydlig och vänlig men bestämd ton i vår kravhantering – det tjänar alla på.

  • Skicka påminnelser & inkassokrav
  • Avbetalningsplaner
  • Utlandsinkasso
  • Fil, API eller skapa ärende manuellt

Vill du se i detalj vad olika tjänster kostar så hittar du det i vår prislista.

Ingen bindningstid. Byt eller avsluta när du vill.

0 kr/månad, 0 kr/utskick

Kul att du vill veta mer 😄

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.
Du når oss även via telefon 010-150 81 99.

Våra kunder får betalt i snitt 4 dagar snabbare

8/10 fakturamottagare är mer än nöjda med servicen

Kunder till FINQR stannar länge och tipsar andra

Erkänt hög lyckandegrad på inkassoärenden

Så här funkar vår Inkasso

När din kund inte betalt sin faktura är det dags att påminna. Med FINQR kan du välja om du vill starta med en påminnelse eller inkassokrav. Våra handläggare har lång erfarenhet av inkasso och har alltid en vänlig men bestämd ton i all kontakt.

Vi täcker in hela flödet från en första fakturapåminnelse och löpande inkassohantering, hela vägen till juridisk rådgivning och efterbevakning. Som kund får du tillgång till vår plattform där du enkelt följer dina ärenden och blir uppdaterad automatiskt.

Steg 1: Skapa ett kostnadsfritt konto

Skapa ett konto, signera med BankID, sen är du igång.

Steg 2: Registrera ditt ärende i vår plattform

Mata enkelt in ärendets uppgifter inne i plattformen och välj ifall du vill börja med påminnelse eller inkasso. Du har även möjlighet att skicka in fil eller koppla samman oss med ditt affärssystem för att enkelt kunna synka över förfallna fordringar.

Steg 3: Vi skickar kravbrev till din kund

Nu tar vi vid och skickar ut ditt kravbrev (påminnelse eller inkassokrav) samt sköter all löpande kommunikation med din kund.

Steg 4: Betalningen kommer in

Din kund kan välja att betala hela beloppet direkt via Swish, banköverföring, eller lägga upp en avbetalningsplan. Pengarna betalas sedan ut till dig.

Skulle betalning utebli värderar vi din kunds ekonomiska situation och avgör tillsammans ifall ärendet ska lämnas vidare till kronofogden eller läggas på långtidsbevakning för vidare hantering.

Redo att komma igång? 😎

Mer om priser för Inkasso

Att skicka ut påminnelser och Inkasso med FINQR är helt kostnadsfritt. Du betalar inga månadsavgifter, inga distributionskostnader och ditt avtal har ingen bindningstid.

Däremot finns det kostnader förenade med exempelvis betalningsförelägganden, delgivning, om du vill ha juridisk hjälp med mera. Dessa priser hittar du i vår prislista. Om du har några frågor så är du varmt välkommen att kontakta oss så förklarar vi.

Är du ute efter en mer avancerad lösning?

Förutom vårt paket Inkasso Starter, så har vi även Inkasso Premium för dig som har mer krav (ingen ordvits menad) på din inkassolösning. Inkasso Premium är för dig med lite större volymer och som vill automatisera så mycket som möjligt. Här har du även möjlighet att skräddarsy flödena.

  • Skräddarsydda kravprofiler
  • Telefoninkasso
  • Automatisk avprickning i ekonomisystemet