Eriks Fönsterputs väljer FINQR

Sveriges största fönsterputsare moderniserar sin fakturahantering med FINQR. Eller ja, vi menar ju inte att det är en enda stor fönsterputsande person. Vi menar att det är Sveriges största bolag som sysslar med fönsterputs.

Eriks fönsterputs affärsidé är enkel men genial: abonnera på fönsterputs till fastpris. Nu har de tagit steget att modernisera och automatisera sin fakturahantering tillsammans med FINQR. Superkul tycker vi och säger varmt välkomna! FINQRs lösning är synkad med Eriks fönsterputs egenbyggda affärssystem och gör att de får ännu bättre kontroll över sin fakturering. Alla utskick och påminnelser sköts automatiskt, helt efter deras önskemål. Dessutom får Eriks fönsterputs kunder tydligare fakturor framtagna efter en noga framarbetad standard. Summa summarum: smidigare fakturering för både avsändare och mottagare.

Vi är glada och väldigt stolta över förtroendet från Eriks Fönsterputs. Och vi ser verkligen fram emot att erbjuda dem våra verktyg för att sköta sin fakturering på ett smidigt och modernt sätt”

Jakob Carlbring, VD FINQR

Kort om FINQR

FINQR är ett smartare sätt att hantera fakturorna oavsett ditt företags storlek, vilket ekonomisystem ni använder eller var i världen ni sitter. Det enda vi behöver för att komma igång är dina företagsuppgifter. En stund senare synkar tjänsten med ditt ekonomisystem och börjar hämta fakturor. Du väljer vilka du vill hantera eller finansiera – resten sköter vi. Det tar inte lång tid att inse  varför vi brukar säga att FINQR är synonymt med både ökad likviditet och ett minskat intag av huvudvärkstabletter.

Delad glädje, är dubbel glädje

Kategorier & taggar för denna artikel:

Tips på liknande läsning