Ett helt nytt FINQR är snart här

En ny framsida och ett optimerat maskineri

Det senaste halvåret har det hänt mycket hos FINQR bakom kulisserna. Under andra halvan av 2023 tog vi beslutet att det var dags att ta FINQR till nästa nivå och erbjuda våra kunder ett ännu kraftfullare verktyg, mer användarvänlighet och ännu bättre kontroll över kundreskontran.

Efter många och långa intervjuer och fokusgrupper, så landade vi i en plan för hur vi tillsammans med marknaden ska ta plattformen till nästa nivå. Sedan dess har vi jobbat intensivt med att bygga om framsidan med ett modernare och ännu tydligare gränssnitt. Vi har även gjort mycket utveckling bakom kulisserna för att göra synktider och upplevelsen snabbare.

Snart släpper vi första steget i vår flerstegsraket

Om några veckor så släpper vi den första versionen av nya FINQR. Den kommer innehålla funktionalitet för fakturering, en ny dashboard, ärendehantering samt kundregister. Om du vill få ett kort intro till plattformen och hur den ser ut, ta en titt på filmen nedan.

Psst! Problem med att se filmen? Det kan beror på dina inställningar för cookies. Testa att rensa dem. Eller snabblösningen, se filmen på Youtube:
Direktlänk till filmen

Kommande steg

Den nya plattformen är startskottet för en mycket tätare och snabbare produktutveckling från vår sida. Under hösten kommer vi lansera en ny och tydligare inkassodel i plattformen. Därefter börjar arbetet med en mängd spännande funktionalitet som vi är övertygade om att du kommer uppskatta.

Om du vill att vi håller dig i loopen, så är vår rekommendation att du signar upp på vårt nyhetsbrev om du inte redan gjort det.

Delad glädje, är dubbel glädje

Kategorier & taggar för denna artikel:

Tips på liknande läsning