FINQR välkomnar IQITA som ny partner och återförsäljare

Kärnan är enkelhet och automatisering

IT-leverantören IQITA blir ny partner och återförsäljare av FINQRs lösningar. IQITA startade sin verksamhet 2014 med syfte att förenkla inköp och erbjuda användarvänliga system.

F.v. David Olsson, Partneransvarig FINQR, Torgny Månsson, VD IQITA.

En av våra viktigaste byggstenar är att vi ska leverera användarvänlighet. Det tydliga och lättarbetade gränssnittet i FINQR gör att tjänsten passar som hand i handske i vårt utbud, säger Torgny Månsson, vd på IQITA.

IQITA kommer ge FINQR en strategisk och starkare lokal närvaro i framförallt Blekinge- och Smålandsregionen. FINQRs Partneransvarig David Olsson har själv erfarenhet inom IQITAs bransch och ser stora möjligheter med att inkludera FINQRs plattform i utbudet.

IQITA har en stark bakgrund inom att bygga upp och förenkla företags IT-lösningar. Jag är övertygad om att de kommer göra ett strålande jobb i att hjälpa sina kunder komma ett steg närmre Ekonomi-Nirvana med våra lösningar, säger David Olsson, Partneransvarig på FINQR.

Lär dig mer om FINQRs plattform

FINQRs plattform optimerar och automatiserar fakturering, inkasso och bokföring. Dessutom finns även möjlighet till finansiering i form av factoring och företagslån direkt inifrån plattformen.

Mer om plattformen

Delad glädje, är dubbel glädje

Kategorier & taggar för denna artikel:

Tips på liknande läsning