Hippocrates blir systempartner med FINQR

Ett ERP-system nischat mot hästbranschen

FINQR har sedan starten byggts på en tanke om öppenhet och samarbete mellan system. Därför är det alltid extra kul att kunna berätta om systemsamarbeten som det med Hippocrates, och hu de tar vårt och partnerns system framåt.

I denna intervju träffar vi Joakim Krassman som är grundare av HX systems och Hippocrates.se – ett ERP-system nischat mot hästbranschen. Joakim har över 20 års erfarenhet av affärssystem och som fullstack-utvecklare. Han brinner för högkvalitativ kundservice och snabba beslut med korta beslutsvägar.

Enkel implementation och snabb lansering

HX systems valde att integrera sitt system med FINQR för att kunna erbjuda sina kunder funktionalitet för påminnelser och Inkasso. De valde att bygga integrationen själva, och allt som allt så tog det ungefär 3 veckor från en första kontakt med FINQR tills dess att allt var i gång och användarna började använda tjänsten.

Kombinationen av mycket bra införsäljning och enkla men bra tekniska möten var något jag uppskattade extra mycket. Den lilla support vi behövt har gjort att vi kunnat bygga vår integration väldigt snabbt. FINQRs enkla API’er och hela plattformen visar hur enkelt man kan bygga system utan att krångla till det, säger Joakim Krassman, grundare av HX systems

Inbyggda verksamhetsstöd

Hippocrates.se är ett nischat SaaS-bolag som började som ett hobbyprojekt 2015 och som sedan utvecklades till ett fullfjädrat affärssystem med inbyggda verksamhetsstöd. De arbetar enbart mot hästnäring och hjälper bland annat stall, hovslagare, equiterapeuter och ridskolor.

Ett system ska vara guidande och man ska kunna förstå vad man ska göra i de olika modulerna utan att behöva tänka till. Sen är supporten också väldigt viktig, understryker Joakim.

De inbyggda verksamhetsstöden i Hippocrates täcker in allt från statistik och lönerapportering, till bokning av lastbilar och statliga ansökningar för föreningsbidrag. Fokus är att leverera en tjänst som innehåller allt som kunden behöver, och här blir FINQR ytterligare en viktig kugge i maskineriet.

Nyfiken på att bli systempartner?

Har du ett affärssystem eller branschspecifikt system som du vill strö lite extra teknikglitter över? Med FINQRs plattform adderar du enkelt funktionalitet för fakturaservice, påminnelser och inkasso. Om du vill läsa mer om hur vår plattform fungerar och hur vi arbetar med systempartners, så är vårt tips att kolla in vår systemsida.

Läs mer om systempartner

Delad glädje, är dubbel glädje

Kategorier & taggar för denna artikel:

Tips på liknande läsning